noscript image for google
Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ

 

 

 

 

 
Αρώματα της φύσης πρέπει να δίνουν γεύση στη διατροφή μας. Αρωματίστε τα γλυκά σας με κανέλα, γαρύφαλλο, μαχλέπι, μαστίχα και κακουλέ. Προσθέστε γεύση στο φαγητό σας με καπνιστή πάπρικα, τρίψτε μοσχοκάρυδο, δοκιμάστε το πράσινο πιπέρι, φτιάξτε μόνοι σας τη μουστάρδα με σινάπι. Μπαχάρι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Όλα είναι υπέροχα αρκεί να είναι ολόφρεσκα.

 

ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

ΚΑΡΥ
Καυτερό πιπεράκι
Κιτρινόριζα κουρκουμάς
ΚΟΛΙΑΝΔΡΟΣ
ΚΟΛΙΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΜΕΝΟ
ΚΥΜΙΝΟ
ΜΙΧ πιπεριών
Μοσχοκάρυδο
Μουστάρδα σκόνη
Μπαχάρι
Μπούκοβο γλυκό
Μπούκοβο καυτερό
Ντομάτα λιαστή ελληνική
Πάπρικα γλυκιά 200 ΑΣΤΑ
Πάπρικα καπνιστή
Πιπέρι καγιέν
Πιπέρι κόκκινο καυτερό τριμμένο
Πιπέρι λευκό
Πιπέρι μαύρο
Πιπέρι μαύρο τριμμένο
Πιπέρι πράσινο
Πιπέρι ροζ
Σινάπι λευκό
Σινάπι μαύρο
Σουμάκ
Τζίντζερ
Τσιμένι ή τριγωνέλλα
Τσιμένι τριμμένο

ΜΙΓΜΑΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ

Γκαράμ Μασάλα (ινδικό μείγμα)
Καρίν λευκό (για κοτόπουλο και πατάτες φούρνου)
Λεμονοπίπερο
Μίγμα για ψητά
Μίγμα Βεγκέτα (μείγμα λαχανικών για σούπες)
Μίγμα για κοντοσούβλι πρόβειο και ψητά
Μίγμα για ψάρι

 

ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Βανίλια φυσική
Γαρύφαλλο τριμμένο
Γαρύφαλλο καρφάκι
Κανέλα Ινδονησίας τριμμένη
Κανέλα Ινδονησίας ξυλάκι
ΚΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΡΔΑΜΟ
ΚΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΡΔΑΜΟ Σπυρί
Κανέλλα Κεϋλάνης τριμμένη bio
Κανέλλα Κεϋλάνης μασουράκι bio
Κανέλλα Κεϋλάνης φλούδες
Μαχλέπι
Μαστίχα
Αστεροειδές γλυκάνισο